Misz Jaja


Dlm 2 bulan ni aku x byk aktiviti yg di buat..tgk wayang cite tourist mmg best giler..window shopping...selain tu naik river cruise menyusuri sungai melaka di bandar hilir dan ke wedding zati kat AU5 keramat..tp x sempat amik gmbr dgn pengantin..sbb aku dh nk blk mlk xdpt stay lame2..

mcm jejak kasih pulok..mala sibuk dgn aiskrim dia..hehe...
my gud friends...lama x jupe diorg..jupe kat wedding je la..hehe..bea, mala & tika

ni aku dgn zam naik boat lalu bwh jmbatan kg. ulu..yg dlunye tempat pancung kepala zaman jepun dlu kate pemandu tu...huhu...seromm

ni jmbatan ketiga..mmg cantik la lampu2 neon tu...

kat tman sblh jeti

Cik Zam dgn rama2 dia..

sang kancil & zam tgh bersandar kat pokok..penat katanyer..

kat tepi jeti

 
taman ni mmg cantik dgn lampu2 dia. camera aku ni je wat gmbr ni x cantek haha


takut kene karen..haha..igtkan nk tunggang je kat ats pelanduk tu..
Misz Jaja
Hari ni aku punye opis xde internet..lain plak rasenye....hehe...ade org nk curik kabel telekom dkt dgn opis aku tu...agknye sempat nak amik kot..nmpk kabel bergulung jer...harap2 esok dh blh pakai tenet kat opis...this is my first time menulis kat blog baru aku ni...hhmm dh agk bosan dgn blog lame..hehe saje nk amik angin baru dgn templet yg baru...aku pon xtau nk tulis ape sbnrnye..xde idea for this moment..
Misz Jaja
welcome...my new blog...
Labels: 0 comments |

Popular Posts

VISITORS

free counters