Misz Jaja


Dlm 2 bulan ni aku x byk aktiviti yg di buat..tgk wayang cite tourist mmg best giler..window shopping...selain tu naik river cruise menyusuri sungai melaka di bandar hilir dan ke wedding zati kat AU5 keramat..tp x sempat amik gmbr dgn pengantin..sbb aku dh nk blk mlk xdpt stay lame2..

mcm jejak kasih pulok..mala sibuk dgn aiskrim dia..hehe...
my gud friends...lama x jupe diorg..jupe kat wedding je la..hehe..bea, mala & tika

ni aku dgn zam naik boat lalu bwh jmbatan kg. ulu..yg dlunye tempat pancung kepala zaman jepun dlu kate pemandu tu...huhu...seromm

ni jmbatan ketiga..mmg cantik la lampu2 neon tu...

kat tman sblh jeti

Cik Zam dgn rama2 dia..

sang kancil & zam tgh bersandar kat pokok..penat katanyer..

kat tepi jeti

 
taman ni mmg cantik dgn lampu2 dia. camera aku ni je wat gmbr ni x cantek haha


takut kene karen..haha..igtkan nk tunggang je kat ats pelanduk tu..
Labels:
0 Responses

Post a Comment

Popular Posts

VISITORS

free counters